Doe mee met de Ri4daagse, 4 dagen struinen langs de Waal! Beleef de schoonheid van het rivierenland

Ri4daagse langs de Waal

Datum

17-8-2017 t/m 20-8-2017

Van 17 t/m 20 augustus vindt voor de 4e maal de Ri4daagse plaats. Het evenement heeft als belangrijkste doel de schoonheid van het rivierenland te laten beleven door struiners/wandelaars. Je kunt zelf meedoen, lekker in beweging in een overweldigend landschap!

De Ri4daagse komt op bijzondere, historische plekken, zoals Fort Vuren, kastelen en dijkmagazijnen. En dagelijks maken we overtochten, zodat je het gebied ook vanaf de Waal kunt beleven. Muzikanten en kunstenaars zorgen voor afleiding onderweg. De afgelopen jaren zijn steeds meer stukken langs de Waal ‘omgetoverd’ tot natuurgebieden waar gewandeld mag worden. Te voet is de beste manier om van dit indrukwekkende landschap te genieten. Een deelnemer zei: “Ik wist niet dat ik in zo’n prachtige omgeving woonde. Het was een mooie beleving; mooie ontmoetingen heb ik gehad, vele verhalen gehoord, samen genoten.”

Meer informatie en inschrijven kan via de website: www.ri4daagse.nl. Deelnamekosten zijn 100 euro p.p. voor vier dagen. Max. 200 deelnemers, dus wees er snel bij!

Locatie


Reageer op dit verhaal

comments powered by Disqus

Inschrijven nieuwsbrief

Contactgegevens

Erfgoed Gelderland
team mijnGelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

T 026-3521690
E info@mijngelderland.nl